Мъжкото попълнение в редиците на музикалната компания на фолк певеца

...
Мъжкото попълнение в редиците на музикалната компания на фолк певеца
Коментари Харесай

Истинска машина: Адам показа завидни мускули от фитнес залата

Мъжкото попълнение в редиците на музикалната компания на фолк артиста и продуцент Галин – Адам, несъмнено към този момент може да се похвали с доста известност към себе си. Младият гений прави шлагер след шлагер и не стопира да нападна сцените. 

Виж още: Великолепната четворка се оформи! Момичетата от " Ергенът " се събраха на див ваучър с доста чалга

Наскоро Николай, както е същинското му име, се похвали, че към този момент е квалифициран магистър по „ Икономика “ в университет в Берлин. Не знаем дали ще се захване с нещо друго от музиката, тъй като и той е надушил къде са огромните пари още от дребен, а и той много бързо съумя да се приспособява в забързания живот на тази специалност - това не е по никакъв начин лесна задача.

Виж още: Бившата на Григор Димитров се пусна по леопардов бански и сподели стабилен бюст

Фолк звездата обича да показва стегнатото си тяло, което вае с ежедневни тренировки във фитнес залата. Усилията при него несъмнено дават резултат. Последната му фотография в персоналния му профил в Instagram е много впечатляваща. Младежът толкоз е заякнал, че напряко не можем да го познаем. Тези крайници несъмнено доста напън са видели, с цел да наподобяват по този метод. Работата му несъмнено изисква изпълнителите да наподобяват по допустимо най-хубавия метод. Е, той го реализира. 

Изображение: https://www.instagram.com/adam_alphawolf/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР