Мъжкият волейболен отбор на Миньор (Перник) прекъсна негативната си серия

...
Мъжкият волейболен отбор на Миньор (Перник) прекъсна негативната си серия
Коментари Харесай

Миньор счупи каръка след драма във Варна

Мъжкият волейболен тим на Миньор (Перник) прекъсна отрицателната си серия от 7 следващи загуби. Играчите на треньора Петьо Драгиев се постановиха трагично като посетители над Черно море (Варна) с 3:2 (15:25, 25:23, 25:18, 17:25, 15:12) в мач от междинния 9-и кръг на Суперлигата, игран довечера в зала " Христо Борисов " в Морската ни столица.

Така перничани " се отлепиха " от дъното и към този момент са на предпоследното 11-о място във краткотрайното класиране с 2 победи, 7 загуби и 6. Черно море пък са 10-и също с 2 победи и 7 загуби, само че с 9 точки. В идващия, постоянен 10-и кръг Миньор е хазаин на ЦСКА, а варненци ще гостуват на водача Хебър (Пазарджик). Срещите са в събота (15 декември).

Двата отбора си размениха по два гейма, след което срещата влезе в тайбрек. Там играта бе равностойна първоначално, след което домакините от Черно море поведоха с добра преднина. Перничани, обаче, изравниха и взеха иницитивата, като до края резервираха темпото и се поздравиха с крайната победа след 15:12 и 3:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР