Мъжкият волейболен отбор на Левски очаква съвсем скоро да играе

...
Мъжкият волейболен отбор на Левски очаква съвсем скоро да играе
Коментари Харесай

Новата зала на Левски ще приеме мачовете на от следващия сезон

Мъжкият волейболен тим на Левски чака напълно скоро да играе дуелите си в новата си зала, която се строи сега в София. Президентът на “сините” Давид Давидов обясни особено пред Sportal TV какво да чакат почитателите на Левски.

“Залата, която анонсирахме със алегорична първа точка, ще бъде единствено част от една цяла инфраструктура, която ще бъде в този план. Изграждането на залата върви по проект и към момента разчитаме да бъде разполагаем на Левски, в случай че не за първите мачове на сезон 2019/2020, то най-малко до края на годината. Правим всички старания да бъде функционираща и периодите да бъдат спазени от страна на строителя. Това, което е по-интересното, че в границите на този комплекс ще имаме един състезателен център, който ще бъде ръководен и следен от клуба и ще бъде напълно разполагаем на клуба. Той ще включва 25-метров плувен басейн, огромна спортна зала за възобновяване и рехалибитация, която ще бъде въведена в употреба напролет на идната година. Това ще бъде първата стъпка от подсигуряването на спортно-техническата база на тима и той ще стартира да се готви там. Този състезателен център идната пролет ще бъде първата фаза от построяването на комплекса, който би трябвало да е подготвен до края на идната година”, съобщи Давид Давидов особено пред Sportal TV .


“Залата ще бъде с 1700 места в настройка за мач. Единственото нещо, което ми идва да допълня е, че се апелирам да имаме мотиви да я напълним”, добави старши треньорът на Левски Владимир Николов особено пред Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР