Мъжкият ни отбор по тенис получи шанс да участва на

...
Мъжкият ни отбор по тенис получи шанс да участва на
Коментари Харесай

България ще участва на ATP Cup

Мъжкият ни тим по тенис получи късмет да взе участие на влиятелния шампионат АТР Cup, който стартира на 1 януари 2022 година в Сидни, оповестиха от родната федерация.
Първата ракета на Австрия - Доминик Тийм, разгласи публично, че няма да може да играе нито на шампионата от ATP 250 в Сидни, нито на АТР Cup.

Причината е, че австриецът е настинал в Дубай и с медицинския му екип са решили да пропусне двете съревнования, с цел да възвърне изцяло. Доминик даже се е отправил към дома си в Австрия, вместо към Австралия.

България бе първа запаса за влиятелната отборната конкуренцията и след отказването на Тийм получи късмет да взе участие за повторно в нея. Все още се чака публично известие от уредниците на шампионата.

В началото на 2020 година нашият тим взе участие в първото издание на АТР Cup в състав Григор Димитров, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев. Българите победиха сензационно Англия, а по-късно и Молдова и изгубиха от Белгия, след което поради " въртележка " в класирането на гр.С не продължиха напред.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР