Мъжкият национален отбор по волейбол на България продължава на 1/8-финали

...
Мъжкият национален отбор по волейбол на България продължава на 1/8-финали
Коментари Харесай

България е 1/8-финалист на европейското първенство

Мъжкият народен тим по волейбол на България продължава на 1/8-финали на европейското състезание 2021. Националите приключиха с чест и достолепие в група В Острава (Чехия), като надиграха Беларус с 3:0 (25:13, 25:18, 24:26, 25:22) в последния си мач от този поток.

С това " лъвовете “ извършиха задачата си за излизане от груповата фаза и не престават своя път напред в шампионата.

Съперник на 1/8-финала ще бъде Франция или Германия. Това зависи от мястото, на което отборът ни ще приключи в крайното класиране на група В. В момента „ лъвовете “ са трети  с три победи, две загуби и 8 точки. В последния мач за деня Чехия се изправя против водача Италия, който е без загуба досега. Феърплей от страна на „ скаудна адзура “ и  триумф против домакините ще резервира третета ни позиция. Победа за домакините ще докара до четвърто място на България в крайното класиране.

Стартов състав на България: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Мартин Атанасов, Тодор Скримов, Алекс Грозданов, Светослав Гоцев - Владислав Иванов-либеро

България още веднъж сподели, че умее да се събира в сложни обстановки и когато има предпочитание и воля може да реализира всяка цел. След компликациите в последните две срещи и неубедителното показване игра, през днешния ден нашите демонстрираха друго лице. През по-голямата част от мача играха по този начин, както почитатели и другари на волейбола всички желаят да ги виждат. Играха събрано, съсредоточено и не дадоха шансове за противопоставяне на противника.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР