Мъжкият национален Отбор на надеждата“ ще се изправи тази вечер

...
Мъжкият национален Отбор на надеждата“ ще се изправи тази вечер
Коментари Харесай

Отбор на надеждата“ играе за петото място на световното първенство по футбол за бездомни

Мъжкият народен „ Отбор на вярата “ ще се изправи довечера против мощния отбор на Коста Рика в спор за петото място на международното състезание по футбол за бездомни хора в Сакраменто, Съединени американски щати.

Тази година българският състав реализира рекордно класиране за 12-годишната си история, влизайки в топ 6 на обществения мондиал. В ранните часове на деня българско време националите изгубиха с 3:7 четвъртфиналния си мач за Homeless World Cup от тима на Бразилия, само че малко по-късно надиграха Литва с 8:6 за влизане в шестицата на шампионата.

Най-доброто класиране на „ Отбор на вярата “ на международно състезание за бездомни хора досега беше деветото място от шампионата в Амстердам през 2015 година. През 2017 година българският отбор приключи десети на шампионата в Осло.

От началото на присъединяване си в международното състезание в Сакраменто „ Отбор на вярата “ има 7 победи и 4 загуби. До момента българите надиграха съставите на Република Корея, Италия, Пакистан, Индонезия, Унгария, Финландия и Литва. Четирите загуби на националите са против домакина Съединени американски щати и любимците за трофея – Мексико, Чили и Бразилия.

Двубоят на „ Отбор на вярата “ против Коста Рика е плануван за довечера от 20:05 българско време на терен 3 на „ Хорнет Стейдиъм “.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР