Мъжкият национален отбор на България излиза тази вечер в третата

...
Мъжкият национален отбор на България излиза тази вечер в третата
Коментари Харесай

Националите се надяват на гореща подкрепа и срещу Украйна във Варна

Мъжкият народен тим на България излиза довечера в третата си борба от Европейското състезание по волейбол, на което страната ни е съдомакин. Съперник в нея е Украйна. Двубоят е от извънредно значение и при триумф " трикольорите " ще имат съществени шансове за продължение към осминафиналите.
Началото на мача в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта е от 20:30 ч.

Всички в състава на Пламен Константинов са здрави и организираха утринната си тренировки в чудесно въодушевление. Националите споделиха, че се надяват на цялостни трибуни и същата гореща поддръжка, която получиха в първите си две срещи.

" Чакаме ви още веднъж в залата и дружно да победим ", моли Николай Колев, който направи доста мощен мач при триумфа над Финалндия с 3:1 в четвъртък.

Варненският централен блокировач не крие, че до неотдавна е бил част от почитателите в зала „ Конгресна " и е подкрепял националния тим във всеки един домашен мач. Сега той е част от „ лъвовете ", които желаят да зарадват родната агитка с нова победа.

Към третия дуел на България от ЕвроВолей 2023 още веднъж има голям зрителски интерес, само че българските почитатели към момента имат опция да се снабдят с билет за мача против Украйна. Останали са ограниче бройки.

Дотук националите имат победа и загуба. Стартирахме ЕвроВолей 2023 с изненадващо проваляне от Испания с 1:3, а по-късно победихме Финландия с 3:1. Днешният ни противник има две загуби – 2:3 от Хърватия и 0:3 от Словения. Така украинският тим е притиснат до стената за класирането си, което прави дуела им против България доста значим. Украинците излизат за наложителна победа против " лъвовете ", с цел да запазят шансове за елиминационната фаза.

България е на трето място във краткотрайното класиране.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР