Мъжете във Фермата със сигурност няма да скучаят и тази

...
Мъжете във Фермата със сигурност няма да скучаят и тази
Коментари Харесай

Изненадващи обрати във Фермата, вижте трите ключови участн...

Мъжете във " Фермата " сигурно няма да скучаят и тази година. Със старта си риалитито се изпълни с рисково атрактивни дами, които се заканват да мелят брашно, да доят, да цепят и да коват, макар че очевидно много държат на външния си тип.

 

В идващите месеци погледите на участниците ще притегля знойната Симона Милова, която не страда от липса на самочувствие. Брюнетката работи във компания за здравно съоръжение, а в актива си има премия от международния конкурс " Мис Туризъм Свят " в Малайзия и доста обожатели. С последото си гадже се е разделила, тъй като било прекомерно ревностно, а тя обича свободата. " Не ме е боязън от селската работа. Родителите ми се занимават с рози и гъби, а аз от дребна съм по нивите ", споделя 26-годишната Симона.

Сред хубавиците в предаването е и изваяната, дългокрака Аксения Михайлова, някогашна лекоатлетка с голям хъс за победа. Въпреки че е стопанка и майка, 28-годишната участничка жадува за завършения и мощни страсти. Аксения е фокусирана върху премията от 100 000 лв. и наподобява непристъпна за флиртове. От 10 години тя е щастливо омъжена в Поморие и се радва на две деца.

Третата брюнетка с пронизително сини очи Камелия Кузнецова пък е цялостна нейна диаметралност. Тя е жена на риска. През 2013-а емигрира в Съединени американски щати, омъжва се след къса връзка и забременява непланирано. Пет години по-късно, разочарована от изневерите на половинката си, подава документи за бракоразвод и се връща в България.



Междувременно Камелия кандидатства в американските военновъздушни сили, където работи мъжът й, единствено, с цел да му натрие носа. " Исках да му покажа, че ме бива повече от него във всичко. Изкарах изпитите, само че разводът ми попречи да постъпя в Air Force. Правата ми се пазят до януари идната година ", изяснява тя. В момента Камелия се развежда онлайн, обмисля да остане дефинитивно у нас и да стане коафьор на кучета. Във " Фермата " тя мечтае освен да завоюва 100 000 лв., само че и да открие любовта, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР