Мъжете и жените винаги се оплакват някои от постъпки на

...
Мъжете и жените винаги се оплакват някои от постъпки на
Коментари Харесай

7 постъпки на мъжете на които жените се дразнят

Мъжете и дамите постоянно се оплакват някои от действия на противоположния пол

Всеки мъж вътре в себе си и има характерен микс от дейности и привички. Една група от мъжките дейности са благи, сантиментални и провокират дамата да се усеща като кралица, само че друга група включва дразнещи и непоносими действия, които от време на време работят негативно на дамите.

Женският лист на дразнещите мъжки действия е много дълъг, само че ето част от постоянно споменаваните “навици ” на мъжете, които постоянно предизвикват растежа на напрежението и изнервени женски въздишки:

1. Винаги питат къде са персоналните им движимости

Мъжете неколкократно не помнят къде са си поставили ключовете, документите, портфейла и други, Така че се обръщат за помощ към своята обичана. “Къде ми е / са …? ” Доминира в техните диалози, преди излизане. Но същинският въпрос е дали в действителност не помнят или въобще не се стремят да запомнят къде оставят нещата, тъй като знаят, че има кой да мисли вместо тях.

2. Намесват се при ръководството на автомобила

“Твърде си покрай колата пред теб ”, “Лошо държиш кормилото ”, “Шоши, стопира спира … ”, “Не спирай толкоз внезапно ”, “За малко да не уцелиш дупката ” … мъжете са безконечни инструктори на дамите и постоянно има нещо “назидателно ” да прибавят. А в края на пътуването, не е необичайност да чуете и “Ех, дами, не можеш да очакваш да карат като мъж ”. Може би мъжете би трябвало да се примирят с обстоятелството, че в днешно време има доста дами, които отлично ръководят автомобил и да спрат да инсценират, че те самите са безгрешни водачи. Искате или не, на нашите пътища е невероятно да се избегнат всички дупки.

3. Отказват да се борят за ”дреболии ”

Мъжете не схващат дребните недоразумения и проблеми толкоз съществено, колкото дамите. Те не навлизат в елементи и не проучват прекомерно, тъй че постоянно от тях може да чуете “Да не се караме за дреболии /глупости ”. Но “ситниците ” са значими за дамите. Когато към този момент са почнали диалози за тях, значи, че е значимо, тъй че мъжката равнодушие и лекомисленост им накъдря косата.

4. Когато са заболели, се държат по този начин, като че ли е краят на света.

Чували ли сте за фразата “мъжки грип ”? Тя се употребява за изложение на концепцията, че мъжете, когато имат елементарна простуда преувеличават признаците и настояват, че имат грип. Когато дамите са заболели, пият уместно хапче и лягат да си починат, без да търсят някой, който да бъде техен дежурен доктор. За разлика от тях, болните мъже наподобяват на бебета. Те се нуждаят от непрекъсната грижа и несъмнено, им би трябвало някой, който ще носи всичко, което изискат. Те постоянно са прекомерно мъчителни и не могат да станат от леглото, даже и в случай че имат температура от едвам 37 ° и нормално главоболие. Жените желаят да се грижат за своите сътрудници и да ги поддържат, само че когато става дума за явно пресилване им идва да преобърнат очите поради тяхното страдание и да им кажат “Бъди мъж! ”.

5. Когато идеализира майка си

Жените обичат мъжете, които почитат майка си, само че не и в случай че я идеализират, отивайки в прекаленост. Най-дразнещо за дамите е, когато техният сътрудник съпоставя нея с неговата майка, а майката е тази, която получава всички красиви прилагателни. “Майка ми прави повкусно пиле с ориз ”, “На майка ми сладките с пръсти да ги изядеш ” …

6. Когато разясняват телевизионния избор на дамите с пренебрежение

“Аман пък с твоята серия, не гледай нелепости ”, “Тези шоута са действителна злополука, откри нещо поумно за гледане ”, “Пак ли сантиментална комедия? Всички са за една и съща кофа “… Ако партньорката им не възрази, когато гледат футбол, не би трябвало и те да вършат тя да се усеща виновност, когато гледа избрана сериал или каквото желае да се развесели и релаксира с лека сантиментална комедия.

7. Редовно описват истории за обичаните си спортни клубове, а за играчите знаят повече, в сравнение с за себе си

Мъжете обожават да споделят (понякога и по 100 пъти) знанията за обичаните футболен или баскетболни клубове и могат да ви дадат най-различни информации за основаването на клуба, годините, в които е спечелил някое състезание, прехвърлянията на играчите и други Те се радват, когато описват за своите спортни звезди и идоли, само че това не е изключително забавно на дамите (поне на повечето), както на мъжете спада ползата към диалог, когато се упоменат думи като извършване на покупки, мода и козметика.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР