Мъжете и жените разбират любовта по различен начин. Въпреки че има

...
Мъжете и жените разбират любовта по различен начин.
Въпреки че има
Коментари Харесай

Как жените да се отнасят правилно: Има 5 начина, по които мъжете искат да бъдат обичани

Мъжете и дамите схващат любовта по друг метод.
Въпреки че има общовалидни индикатори за обич, мъжете имат своите потребности и способи на изложение на любов и грижа, до момента в който дамите имат изцяло разнообразни. И точно в това е хубостта на любовта и многообразието на връзките – когато два свята се събират и показват страстите си по своя метод, допълвайки се. 
Кои са петте метода, по които мъжете желаят да бъдат обичани?

Оставете го да ви разсмива
Мъжете обичат да разсмиват половинките си. Това е и една от тактиките им за свалки и флирт. Ако успее да разсмее една жена, мъжът усеща, че има повече шансове с нея. Смехът е значим фактор и във връзките, тъй като прави връзките по-леки и безгрижни, способства за решаването на проблеми и превъзмогване на разлики. Оставяйте мъжа до себе си да ви разсмива, даже когато шегите му не са ви чак толкоз смешни. Направете му това наслаждение, с цел да му покажете любовта си. 

Отчитайте нещата, които прави за вас
Жестовете, които мъжете вършат, не би трябвало да остават незабелязани. Едно от най-отблъскващите неща за мъжете е недоволството на дамите. Ако непрекъснато мрънкате и критикувате дейностите му, не сте удовлетворени от напъните му, от нещата, които прави, все нещо не ви е задоволително, това сигурно ще го отблъсне с времето. За мъжете е същински значимо нещата, които вършат за дамите си да бъдат регистрирани. Това споделя доста повече от едно нормално „ обичам те “. 

Оставяйте го да ви оказва помощ
Мъжете обичат да оказват помощ на дамите до себе си. Това ги кара да се усещат потребни, значими, нужни. Ако вършиме всичко сами и отблъсквате помощта на мъжа до себе си, ще отблъснете и любовта му. Мъжете са мощни и имат потребност да оказват помощ на нежните и нежни дами до себе си. Оставете ги да го вършат, тъй като по този начин ще покажете любовта си. 

Показвайте женската си сила и лъчение
Мъжете са привлечени от женствеността, от женската сила, от излъчването, което е изцяло противоположно на мъжкото. Показвайте женската си природа, кокетство, деликатност, накърнимост. Това омагьосва мъжете и ги кара да са още по-привлечени от вас. 

Оставете го да разбере по кое време ви е задоволил
За мъжете е доста значимо да усещат по кое време са съумели да ви задоволят по допустимо най-хубавия метод в леглото. Не пропускайте да му покажете по кое време е съумял да уцели обичаните ви места. Това ще повдигне самочувствието му и ще направи секса все по-хубав с всеки минал път.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР