Мъжете, чиито безименен пръст е равен по размер или по-голям

...
Мъжете, чиито безименен пръст е равен по размер или по-голям
Коментари Харесай

По какви мъже си падат жените с голям бюст и тънка талия

Мъжете, чиито анонимен пръст е еднакъв по мярка или по-голям от показалеца, са призвани да привлекат партньорки, чиято фигура е с формата на песъчлив часовник, откри полско проучване, представено от в. "Дейли мирър ".
Според експерти от Медицинския факултет в университета в Краков, гореспоменатите мъже са с четири пъти по-голям късмет са се снабдят с обичана, с класическите форми на песъчлив часовник, издаваща по-голяма плодовитост.
Учените напомнят, че дължината на безименни пръст се дефинира от равнищата на тестостерон в утробата на майката още до момента в който мъжкото бебе е в развой на развиване. Това излагане на упоменатия хормон предопределя множеството от мъжествените атрибути на плода, които ще са присъщи в по-късния му живот.
Краковският екип изследвал ръцете на 50 млади мъже, които поддържали постоянна връзка със своите партньорки. Тези от тях, чиито анонимен пръст бил доста по-дълъг, нормално имали за партньорки дами с огромен бюст и дребни талии.
Предишни проучвания открили, че когато мъжкото око преценя възможна партньорка, то най-често се стопира на гърдите и на талията. Тази съразмерност дава сигнали за възможните репродуктивни качества на дамата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР