Мъже с летен тен, черни спортни тениски и потници, слънчеви

...
Мъже с летен тен, черни спортни тениски и потници, слънчеви
Коментари Харесай

Това ли са борците за нова България? С черни потници и цигари в уста?

Мъже с летен загар, черни спортни тениски и потници, слънчеви очила, окачени чантички на врата и наложително с цигара в уста. Това са част от протестиращите, които имат рекламация да смъкват държавното управление и да градят новия ред в България. Само че даже не знаят устройството на същата тази страна, на демократичния ред и на взаимоотношението на иституциите.

Журналистката Миролюба Бенатова разгласява видео, в което беседва с трима мъже, питайки ги за какво са на митинга. Заучената фраза, че стачкуват поради "Бойко " е ясна. По-фрапантното е обаче, че в немощта си да се аргументират, единият споделя: "Това са малко непотребни въпроси ".

Пети ден на митинги в София

"Не се търпи към този момент ", реагира неговия другар и акцентира, че стачкува и против "онези 240 ", визирайки депутатите в Народното събрание, за които твърди, че са вътре в Министерския съвет. На коментар на Бенатова, че "те не са вътре ", той споделя: "Еми уповавам се към този момент да не са тук ".

На настоятелния въпрос кое тъкмо не им харесва в ръководството, отговор няма. Развяването на българския байрак с крясъци и грозни обиди обаче продължава...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР