Мъжът убил на пешеходна пътека в София 19-годишната Виктория излиза

...
Мъжът убил на пешеходна пътека в София 19-годишната Виктория излиза
Коментари Харесай

Пускат на свобода мъжът убил на пешеходна пътека 19-годишната Виктория срещу 2000 лева гаранция

Мъжът умъртвил на пешеходна пътека в София 19-годишната Виктория излиза на независимост против 2000 лв. гаранция. 59-годишният водач излиза на независимост. По-рано прокуратурата изиска мярка " домакински арест ", написа " България Он Еър ".

Според очевидци на случая и проверяващите, 59-годишния Валентин Иванов е карал с висока скорост да се вреже в близката спирка на градския превоз и да удари смъртоносно 19-годишното момиче. Прокуратурата изиска домакински арест поради посоченото в епикризата умозаключение той да остане на домашно лекуване, откакто през днешния ден е бил изписан от болничното заведение.

Според юриста на обвинения по време на съдбовния случай на водача му е прилошало. По време на съвещанието стана ясно, че в епикризата, издадена на Иванов от незабавния център " Пирогов " е посочено, че той има епилепсия. Затова ще бъде назначена нова здравна експертиза за медикаментите, които взима. А съгласно отбраната, в болничното заведение той е бил в несъответстващо положение. 

Съдът дефинира настояването на прокуратурата като безпричинно, защото няма заплаха мъжът да извърши други закононарушения и му наложи парична гаранция в размер на 2000 лева, която би трябвало да бъде платена в период до 15 дни. В правосъдната зала не стана ясно по какъв начин Валентин Иванов е с издадена шофьорска брошура от 2019, а телковото му решение за диагноза епилептичен припадък е от преди 15 години. От прокуратурата обявиха, че ще се извършат спомагателни правосъдни експертизи, с цел да бъдат открити обстоятелствата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР