Мъжът, с гипсиран крак, който добри хора спасиха от улицата

...
Мъжът, с гипсиран крак, който добри хора спасиха от улицата
Коментари Харесай

Сагата с дядо Пенчо продължава

Мъжът, с гипсиран крайник, който положителни хора избавиха от улицата в Несебър, още веднъж е изправен пред проблем. По-рано ви разказахме историята на дядо Пенчо. Наложи се ампутация на крайници, заради тежки рани по него. Добри хора се сплотиха да оказват помощ на възрастния мъж, за който процедурите в болничното заведение трябваше да бъдат безвъзмездни. Това беше обещанието.

Пенчо няма персонални документи, нито платени здравни осигуровки. Кремена Краева е един от индивидите, съдействал за помощ на мъжа.

„ Сагата с дядо Пенчо продължава. Както се споделя - ново двайсе... Когато го одобриха споделиха, че лекуването му ще бъде гратис. Днес едно момиче отиде да му занесе топла храна. Попитали са я по кое време ще му платим осигуровките?! Първо, с цел да се платят осигуровките и да се вземе документ за липса на отговорности, би трябвало да отидеш с персонална карта или някой различен с пълномощие. Но и за пълномощие отново се желае персонална карта. И второ тези неща се споделят при приемане на пациента в болничното заведение. Нека, в случай че има някой осведомен, да каже каква е процедурата.

Иначе с огромно предпочитание си е хапнал и е признателен на всички загрижени и помагащи му хора, “ написа тя.

„ Украинците по какъв начин ги лекуват, без осигуровки, по този начин и него, “ счита жена.

„ Все едно, че са лекували една украинка! Хайде, толкоз хора ги пишат, че са в болница и дърпат пари от касата, а те си стоят вкъщи! Сега се вършат на цената! Нека да създадат едно положително на индивида!, “ разяснява друга.

Нека, който може да спомага по разрешаването на въпроса, насочен от Кремена, да се свърже с нея.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР