Мъжът, пазещ паркоместа в Кършияка, спря да поставя резерве тубите

...
Мъжът, пазещ паркоместа в Кършияка, спря да поставя резерве тубите
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Мъж спря да поставя туби „резерве” на паркоместа в Кършияка

Мъжът, пазещ паркоместа в Кършияка, спря да слага „ резерве ” тубите след обява на TrafficNews . Преди повече от седмица, поданици на региона ни срещнаха със случай, в който чиновник на частен паркинг присвоява няколко паркоместа на улицата, намиращи се отвън въпросния паркинг за да получава облаги от ползвачите в подмяна на непокътнатите места. За тази цел той слага туби от минерална вода, с цел да не паркира никой там.
Прочетете още
Голяма част от водачите са останали с неверното усещане, че местата са били част от частния паркинг и поради това не са смеели да паркират колите си там. За въпросната демонстрация се оплакаха живущи на ул. „ Ильо Войвода ” в Кършияка. Читателите ни обаче оповестиха, че след нашата обява своеволията на мъжа към този момент са в историята.

„ Откакто публикувахте материала няма и помен от тубите. Явно или притежателят на паркинга или някой различен е направил забележка на мъжа и към този момент местата могат да бъдат употребени от всички водачи в региона, а освен от определени както до момента ”, описаха те.

Проблемите с неналичието на паркоместа в региона и разрастващият се брой коли съществено изнервя водачите, изключително в такива случаи, когато вместо табела за длъжностен абонамент, паркоместата биват запазвани с туби, кашони, матраци, столове и прочие.

Разпоредбите на Община Пловдив гласят, че не се позволява нерегламентирано слагане или разполагане върху общинска територия на всевъзможни загради, знаци, табели, уреди, предмети други, затрудняващи и възпрепятстващи видимостта, прекосяването, спирането, престоя и паркирането на транспортни средства, както и придвижването на пешеходците.

И към този миг обаче табелата от Община Пловдив, гласяща че нарушителите се подвигат с паяк наложително,  стои закачена на дървото, което също е в прорез със закона.

Според нашите читатели табелата не е същинска, като настояват, че е открадната от някой различен терен и е сложена там за да заблуждава жителите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР