Мъжът от Сиатъл, арестуван два пъти за три дни за

...
Мъжът от Сиатъл, арестуван два пъти за три дни за
Коментари Харесай

Предполагаемият преследвач на Тейлър Суифт забеляза контейнер за боклук да се гмурка пред апартамента в Ню Йорк - само минути след като беше освободен без гаранция

Мъжът от Сиатъл, задържан два пъти за три дни за гонене на Тейлър Суифт, беше освободен под наблюдаване от арбитър в Манхатън в сряда - единствено до върнете се в жилището на артиста на „ Bad Blood “ няколко минути по-късно, научи The Post.

33-годишният Дейвид Кроу беше видян със сиво яке, синя раница и бели маратонки Puma, до момента в който ровеше в резервоар за отпадък от другата страна на улицата от вкъщи на Суифт в Трибека в сряда следобяд.

Изключителни фотоси демонстрират по какъв начин Кроу наднича в контейнера за отпадък под разнообразни ъгли, малко откакто прокурорите разкриха, че е оглеждал жилището на Суифт 30 пъти през последните два месеца.

„ Току-що го видях да рови из този резервоар за отпадък, да вади няколко одеяла и по-късно просто отиде и седна на товарната платформа няколко порти по-надолу [от жилището на Суифт] “, сподели комшия.

Съседката, която пожела анонимност, сподели, че е видяла Роу през уикенда - когато той беше арестуван за първи път в събота вечерта, тъй като д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР