Мъжът, обвинен в убийство и престъпления от омраза, след като

...
Мъжът, обвинен в убийство и престъпления от омраза, след като
Коментари Харесай

Джоузеф Чуба: Без гаранция за заподозрян в убийството на мюсюлманско момче в Илинойс

Мъжът, упрекнат в ликвидиране и закононарушения от ненавист, откакто се допуска, че е намушкал с нож шестгодишно мюсюлманско момче гибел би трябвало да бъде държан зад решетките без гаранция, постанови арбитър.

71-годишният Джоузеф Чуба е упрекнат в убийството на Уадеа Ал-Фаюме и тежкото раняване на майка му в Плейнфийлд, Илинойс.

Наемодателят твърди, че се е насочил към двойката, които са били негови наематели, заради продължаващия спор Израел-Хамас и тъй като са мюсюлмани.

Погребението на момчето е по-късно.

Г-н Czuba се яви в съда в понеделник, облечен в червени затворнически облекла и със сплъстена бяла коса. Той приказва единствено в резюме, с цел да удостовери, че ще има потребност от назначен от съда длъжностен бранител.

В допълнение към задържането без гаранция, на господин Czuba беше подредено да няма контакт с майката на Wadea, 32-годишната Hanaan Shahin. Той би трябвало да се върне в съда на 30 октомври.

Според управляващите, господин Czuba - наемодателят на двамата - ги е нападнал и двамата с огромен боен нож.

Въпреки че беше намушкана повече от дузина пъти, госпожа Шахин съумя да избяга в банята и да се обади на полицията. Очаква се тя да оцелее.

Синът й, Уадеа, беше намушкан повече от две дузини пъти и по-късно беше разгласен за мъртъв в локална болница.

Погребална работа и заравяне ще се състоят в понеделник следобяд в град Бриджвю, който от време на време е именуван „ Малката Палестина “ поради огромната си палестинска Американско население.

Импровизиран мемориал - който включваше плюшена фигура на Спайдърмен и други детски играчки - стоеше на мястото на закононарушението рано в понеделник.

В задния двор на парцела също се виждаха огромни купчини отпадък и още детски играчки. Кръстове - явно сложени от господин Czuba - можеха да се видят в парцела.

Повече от 1400 души бяха убити в Израел, когато Хамас пресече границата от линията Газа, с цел да нападна цивилни и бойци.

В Газа близо 2700 души са били убити от бомбардировките на Израел, настояват палестинските управляващи, като към 1000 са изчезнали под руините.

На В неделя ФБР съобщи, че е забелязало нарастване на докладваните закани в Съединени американски щати, откогато Хамас стартира офанзивата си преди повече от седмица.

Повечето са счетени за недостоверни, сподели почитан чиновник на ФБР, само че на прицел са били както еврейски, по този начин и мюсюлмански институции.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР