Мъжът на Гери Малкоданска направи трогателна изповед за живота си

...
Мъжът на Гери Малкоданска направи трогателна изповед за живота си
Коментари Харесай

Ето какво разказа за Гери Малкоданска мъжът до нея

Мъжът на Гери Малкоданска направи трогателна изповед за живота си с нея. Пред Ива Софиянка-Божкова той описа по какъв начин се заражда любовта сред тях и през какво минават преди да се роди синът им. Александър Ковачев показа още, ще има ли женитба скоро и по кое време ще забележим Гери още веднъж на екран.

Мъжът до Гери се занимава с интериорен дизайн. Той развива своя бизнес сполучливо като получава поръчки и от България, и от чужбина. В момента Александър има доста поръчки тук и не му се постанова да пътува толкоз постоянно отвън страната. Така е по-близо до своята обичана и сина им Лео.

Съвсем искрено Ковачев съобщи, че не помни по какъв начин се срещат с Малкоданска. „ Аз съм към този момент на години и в случай че би трябвало да бъде почтен, към този момент не помня “, сподели той. „ Имаше нещо… В обществените мрежи ли си писахме… В ресторант ли се видяхме, не знам, не помня… “, изяснява обичаният мъж до синоптичката. „ Нещата сред нас станаха много непринудено. Определено беше обич от пръв взор “, признава щастливия баща.

Любимият мъж до синоптичката признава още, че преди да срещне Гери не гледа доста телевизия. Но в този момент към този момент гледа и то най-вече прогнозата за времето. Предварително Александър знае, че Гери е „ млада, красива и интелигентна “. „ Тя е една съвършена цялост от доста неща. Тя е в действителност неповторим човек. Според мен, тя няма дефекти “, споделя Александър за дамата до него.

Двамата си оказват помощ и се учат един от различен. „ Нямам забележки към нея. Тя е в действителност доста необичаен вид човек “, споделя още Ковачев за своята обичана и добавя, че тя го ревнува повече. Гери и Александър доста обичат да пътуват, постоянно тези пътувания са свързани с работа.

Александър показа също и за сложните дни преди на бял свят да се появи дребният Лео. Семейството претърпява доста „ притеснителни дни и нощи “. Това учи Александър на доста нови неща и той стартира още повече да се възхищава на своята обичана жена, пиш kliuki.ws.

А дали ще има женитба скоро, би трябвало да реши Гери, тъй като „ това е работа на булката “. Двамата с Александър са сгодени. Съвсем скоро ще забележим синоптичката още веднъж на дребния екран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР