Мъжът Лъв е винаги себе си, адски привлекателен и го

...
Мъжът Лъв е винаги себе си, адски привлекателен и го
Коментари Харесай

Любовта според зодиакалния знак: Мъжът Лъв

Мъжът Лъв е постоянно себе си, пъклен прелъстителен и го употребява умишлено. Щом влезе в стаята, очите на присъстващите постоянно се обръщат в неговата посока, като игла на компас към север.

Лъвът избира красиви дами, само че при едно-единствено изискване - да са облечени задоволително непретенциозно и да приказват безшумно, за предпочитане шушукайки, с цел да не засенчват кралската му персона.

При по-близко запознанство той доста постоянно се оказва тиранин и диктатор. Мъжът Лъв обича да се състезава и да побеждава безотказно. Дори провалите му постоянно са дребна победа. Колкото и кисел да е лимонът на Лъва, той постоянно е кадърен да го изстиска до последната капка, трансформирайки го във вкусна лимонада.

Повечето Лъвове са екстроверти, които се усамотяват, увяхват и разцъфват единствено когато се появи обещаващ слушател или фен. Те обичат да се смеят. Ако се опитате да разпознаете страстите и възприятията, които се крият зад лъвските " заблуди за великолепие ", се оказва, че този див звяр има и едва място. Подобно на слънчевата светлина и той се нуждае от хора, които могат да споделят високото му мнение за себе си и поставя доста старания да се обкръжи с такива хора.

Казваме " разкош " и имаме поради Лъв, споделяме Лъв и имаме поради " разкош ". Интересното е, че този метод постоянно изиграва самобитна психическа смешка с Лъва, тъй като той стартира да счита за най-хубаво това, което му принадлежи.

Лъвът не обича половинчатите неща. Това важи за всички области на живота му, в това число и за любовта. Ако обича, то във въздуха би трябвало да " свети " остатък на усеща, а в душата да гори огън от пристрастеност. Той приема живота за игра. И непрекъснато излиза на сцената, с цел да играе с живота, с любовта, с парите, надявайки се по този метод да победи ориста. На Лъвовете се възхищават както мъжете, по този начин и дамите. Първата причина е, че Лъвът рядко си разрешава да стигне до открити обиди. Вторите правят оценка у него умеенето да се държи като цар, показността и яркостта.

Лъвовете не умеят да държат камък в пазвата си. Те са същински другари и са подготвени в сложни моменти да окажат нужната поддръжка освен на думи, само че и на каузи. Влюбването е типично положение за този знак. Но даже тези, които не са могли да се схващат с него поради размера на егото му, по предписание нямат " нищо персонално " против него и не престават да му се възхищават. Просто го вършат отдалеко.

Лъвът е елементарен за манипулиране. Можете да го похвалите, без да се страхувате дали ще прекалите с похвалите и без да се пробвате да вършиме похвали колкото се може по-изтънчено. С помощта на ласкателствата от страна на Лъва можете да постигнете всичко, като нарастване на заплатата, услуги и даже оферти за брак.

Ако мъжът Лъв не е влюбен, това значи, че той преди малко се е разлюбил и е сложил два препинателни знака едновременно: точка в края на романа и многоточие в дъното на идната страница от живота си. Защото още веднъж е подготвен да стартира нова любовна история.

Той не може да бъде същински благополучен, в случай че до него няма очарователна персона, чиято прелестна глава е подготвен да завърти. Но една безкрайна поредност от романи рано или късно ще приключи с брак. Точно сега, в който Лъвът срещне жена, без чиито похвали няма да може да си показа бъдещия си живот. Колкото и да е необичайно, само че Лъвът не може да се назова ценител на женските сърца. Той много постоянно се дами не за дамата на фантазиите си, а за тази, която е съумяла да употребява главната му уязвимост най-добре- суетата. Той може да бъде подлудял по по- " човечен " метод. Като да вземем за пример да му бъде намекнато за съществуването на някаква загадка или мистерия. Този самонадеян вид, който счита, че всички дами се вълнуват единствено от мисълта да бъдат до него, стартира да отстъпва, в случай че му бъде показан друг модел на държание.

В работата си Лъвът е много нехаен и припрян, само че умее да показва плодовете на труда си. Никога няма задоволително самообладание за дребните неща, тъй като те го нервират. И в никакъв случай не е по негова виновност, в случай че нещо се обърка. Това, несъмнено, по никакъв начин не се харесва на сътрудниците му " лъвове ", само че на него в никакъв случай не му идва на разум да мисли за това, което усещат другите хора. Този мъж е креативна натура, само че в работата му липсва малко дълбочина.

Той елементарно губи кралското си блаженство, в случай че проектите му бъдат осуетени, и се трансформира в нормалния, доста противен мрънкач и мърморко. Трябва да сте извънредно деликатни, когато поддържате връзка с него в този миг. Ще бъде по-добре да не го провокирате. Въпреки това в двубой сред Лъв и меланхолия Лъвът постоянно излиза победител. Ако не тук, то там той постоянно ще откри причина да се почувства още веднъж на гребена на вълната.

Лъвът е ревностен до безсрамие и надали ще съумеете да го отучите от маниера да изисква цялостен доклад за придвижванията ви и да ви подозира в спекулация с всеки срещнат. Най-добрият вид е да се държите като дамата на Цезар, която, както знаете, би трябвало да е отвън всевъзможни съмнения.

Лъв и секс

Сексът за Лъва е още една причина да показва уменията си и да организира полова презентация, той плюе на всички условности и правила с кралско великолепие. Жената, която си ляга с него, би трябвало да научи главното предписание: той няма да търпи отвод, тъй че никакво главоболие. Факт е, че Лъвът е толкоз убеден в личната си неустоимост, че си мисли следното: щом той желае фамилиарност, партньорката по дифолт би трябвало да желае същото.

За него дамата е трофей, който би трябвало да бъде заловен за ръка и да бъде комплициран в леглото. Никакви подозрения в себе си, плашливост, внимателен метод и други " нелепости ", които лишават толкоз доста време. Заради този характерен полов жанр партньорката му има странното чувство, че Лъвът преди малко е взел участие в полова олимпиада и е спечелил, като е стигнал пръв до финала, оставяйки я или надалеч обратно, или даже на пейката.

В същото време за него е извънредно значимо партньорката му да му даде най-висока оценка и да го похвали за отличната му техника.

Ако има опция да вършат обич, Лъвът несъмнено ще се възползва от нея.. Обикновено той има добра визия за половите си благоприятни условия и не вижда нужда да насочва силата си в някакъв различен, нееротичен миг.

За разлика от " суровото всекидневие ", когато на колегата безусловно му е неразрешено да покачва глас, през нощта той единствено ще се радва да чуе, че напъните му не са напразни. За Лъва е значим всеки сексуален вопъл и полов зов. С една дума, всички доказателства, че на дамата ѝ е прелестно да споделя с него любовното ложе.

В дълбините на душата си Лъвът е сигурен, че дамите са основани само, с цел да може той да ги командва. Затова мисионерската поза, когато мъжът е от горната страна, е негов умишлен избор, а дамата може единствено да се подчинява и да се огъва и то в дословния смисъл на думата.

Той се възбужда от " безпомощните " дами и от опцията да управлява изцяло и напълно процеса. Предпочита пози, при които сътрудникът е оставен да управлява единствено интимните си мускули, тъй като останалото той обича да дефинира самичък.

Ако задоволително дълго време потребността на Лъва от полово удивление не бъде задоволена, тогава той безусловно се завладява и не може да мисли за нищо друго с изключение на за секс. Накрая отпаднал, този човек е в положение да отиде в обществен дом, чиито жители знаят сигурно какво би трябвало да се направи и каже, тъй че Лъвът още веднъж да се окъпе във вълните на обожанието.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР