Мъжът, който застреля днес най-малко 15 и рани 24-ма души,

...
Мъжът, който застреля днес най-малко 15 и рани 24-ма души,
Коментари Харесай

Стрелецът от Прага убил баща си?

" Мъжът, който простреля през днешния ден минимум 15 и рани 24-ма души, евентуално е умъртвил татко си ", съобщи хърватската медия Индекс.

" От полицията в чешката столица обявиха, че студентът  във Философския факултет на Карловия университет Давид Козак е тръгнал към Прага от близкото село Хостоун. Малко по-рано през днешния ден там бе открито тялото на бащата на студента. Вероятно той е бил погубен от сина си ", добави медията.

От чешкото държавно управление обявиха: Стрелбата не е обвързвана с тероризъм, съобщи Агенция Франс Прес, цитирина от Българска телеграфна агенция.

" Шокиран съм от тези събития ", съобщи президентът Петър Павел, който прекъсна визитата си в Париж. Той сервира съболезнования на фамилиите и околните на жертвите.

Френският министър председател Елизабет Борн изрази взаимност с Чехия.

Междувременно в Екс, по-рано Туитър, се появи фотография от евакуацията на хората от постройката на Философския факултет. На нея се вижда по какъв начин хора излизат от постройката с вдигнати ръце.

" Полицията в чешката столица стартира инспекция на постройката. Повод за нея е съмнение, че във Философския факултет може да има поставена бомба ", съобщи БТВ.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР