Мъжът, който тази нощ се опита да обере банкомат на

...
Мъжът, който тази нощ се опита да обере банкомат на
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кой опита да обере „УниКредит Булбанк“ във Враца /снимка/

Мъжът, който тази нощ се опита да обере банкомат на „ УниКредит Булбанк “ във Враца, живее в София, само че е врачанин, оповестиха източници от следствието. Както организация BulNews.bg първа заяви, към среднощ бе изработен опит да се отвори машината и да откраднат наличието й. Медията ни към този момент разгласява извънредни фотоси от полицейската интервенция по задържането на бандита.
Днес от регионалната дирекция във Враца оповестиха, че задържаният е 35-годишният Ангел А. Мъжът от дълги години живее в столицата, само че е роден във Враца. На мястото на престъплението е хванат с преносим компютър и разнообразни механически средства, нужни за отварянето на банкомата. Още когато направил опит да се свърже с устройството, то подало сигнал в охранителната компания и по този начин обирджията е бил хванат.
Денят за удара не е определен инцидентно. Заради празниците единственият банкомат на най-голямата банка бил зареден до горе с пари. За негово страдание след многото обрани банкомати, финансовите институции са подхванали защитни ограничения, които са останали в загадка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР