Мъжът, който се самозапали пред съда в Манхатън, където се

...
Мъжът, който се самозапали пред съда в Манхатън, където се
Коментари Харесай

Почина човекът, който се самозапали пред съдебната зала, в която се води процесът срещу Доналд Тръмп

Мъжът, който се самозапали пред съда в Манхатън, където се организира делото против някогашния президент Доналд Тръмп за пазаруване мълчанието на порнозвезда, е умрял, съобщи Би Би Си.

37-годишният Максуел Азарело се заля с течност, след което хвърлил във въздуха брошури с теории на конспирацията.

Това се случи в миг, когато приключваше подборът на правосъдните заседатели за процеса против Тръмп.

В петък Азарело е бил откаран в болница в сериозно положение, където по-късно е умрял, удостовери Cи Би Ес.

Тръмп е бил в постройката, с цел да участва на избора на правосъдни заседатели, където е имал защита, само че някогашният президент е напуснал по време на случая.

Полицията в Ню Йорк заяви рано в събота, че Азарело е бил разгласен за мъртъв от личния състав на болничното заведение, заяви Ен Би Си.

Сигурността на съда не е била нарушена при случая в петък, оповестиха от службата за изключителни обстановки. Делото, което преди малко беше завършило с подбора на различно жури, беше обновено по-късно следобяд. Очаква се откриващите изказвания да стартират в понеделник.

Следователите оповестиха, че към 13:30 ч. локално време са получили незабавно позвъняване на телефон 911, в което им е било обявено, че мъж се е самозапалил.

Те са го разпознали като 37-годишния Максуел Азарело, който е дошъл в Ню Йорк от вкъщи си във Флорида някъде през миналата седмица. Той нямал престъпно досие в Ню Йорк, а фамилията му във Флорида не знаело, че е пътувал до града.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР