Мъжът, който бе арестуван във вторник вечерта за бомбена заплаха

...
Мъжът, който бе арестуван във вторник вечерта за бомбена заплаха
Коментари Харесай

Бомбаджията от Пловдив е същият, дето щеше да трепе Ива Митева

Мъжът, който бе задържан във вторник вечерта за бомбена опасност на пловдивската Централна гара, е 27-годишният Любомир Яков от хисарското село Красново, който изкара акъла на Ива Митева преди няколко месеца.

Същият мъж с изключение на някогашната шефка на Народното събрание беше вдигнал мерника и на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. За тези закани Яков беше наказан на 7 месеца затвор, откакто прокуратурата му отхвърли договорка.

Преди това пък той заплашваше, че има взривно устройство на Автогара „ Юг ”-Пловдив.



Бившата на Слави се беше стресирала съществено

Във вторник вечерта централната пловдивска гара бе отцепена, а чиновниците и пасажерите евакуирани по неотложност. Беше спряно и придвижването по бул. „ Христо Ботев ” до привършване на инспекцията на полицията, която по този начин и не откри взривни субстанции.

Предстои прокуратурата да реши довечера дали ще удължи ареста на Яков.

На 24 октомври 2021 година на мейла на Министерство на правораздаването виртуалният терорист изпратил известие, в което написа, че ще убие ръководителя на 46-ото Народно заседание. Същият ден в различен мейл написал, че ще убие някогашния министър председател Борисов. Деянието по своето наличие се отличава с изключителна смелост и цинизъм, пишеше в обвинителния акт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР