Мъжът и жената, които живеят врата до врата с двамата

...
Мъжът и жената, които живеят врата до врата с двамата
Коментари Харесай

Ще бъде ли задържан мъжът, заплашил с пистолет свой съсед?

Мъжът и дамата, които живеят врата до врата с двамата мъже от клипа, споделят, че съседът, който насочил револвер в главата на комшията им, по принцип бил конфликтен. Често правел забележка за шумове денем, тъй като му пречели да спи.

Припомняме, че казусът е от столичния квартал „ Люлин ”. На фрагменти от охранителни камери се вижда по какъв начин мъж насочва револвер към главата на комшия. Причината - вдигали му прекалено много звук.

„ Когато го забележим да се качва в асансьора, аз и децата ми слизаме по стълбите, тъй като ни е боязън ”, признава Илияна Василева в ефира на Нова телевизия. 

„ Полицаите споделиха: „ Е, несъмнено оръжието е газово ”, споделя Александър Василев. Според пострадалите системата не работи, а те се усещат незащитени. Те настояват, че главната им цел е нападателният мъж да бъде изместен, защото жилището е общинско. 

Бившият зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи разяснява, че задължението на служителите на реда в сходни обстановки е да задържат нападателния жител за 24 часа и да уточнят какво е оръжието, с което заплашва хората.

Милен Иванов съобщи, че е необяснимо за какво в съответния случай това не е направено. Според него има „ липса на полицейски почит ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР