Мъжът и жената имали хотел до Пампорово, членували в Църквата

...
Мъжът и жената имали хотел до Пампорово, членували в Църквата
Коментари Харесай

Британските власти подпукаха зловещите Джуъл, лекували у нас рак с белина

Мъжът и дамата имали хотел до Пампорово, членували в Църквата на Генезиса II.

 за семейство Джуъл, което живее сред Англия и Смолян и разпраща лекарството от хотела си в България. Хотелът им “Pearl Lodge ” се намира близо до Пампорово. Той към този момент се прочу и у нас с клиниката за заболели от рак. Аманда побърза да напише, че е спряла рекламата на илачите в уеб страницата на хотела. Но Марк Гленън, разгласен за архиепископ на Църквата на Генезиса II, е популяризирал видео от вкъщи на двойката, в което разказва “MMS лекарството ” (б.а. добил в последно време известност минерал, който сякаш прави чудеса) като същинско освобождение, написа Стандарт.

Дъг пусна във Facebook трогателно послание, в което отхвърли лекарството да е нездравословно. И настоя, че никой няма право да се бърка в делата на църквата му. “Създателят ни е дал чудото на здравето и живота, а здравето е в нашия храм – тялото ”, написа мистър Джуъл.

Говорител на полицията съобщи, че няма данни илачът да е продаван на последните сбирки на църквата. Той обаче е съществено обезпокоен, че преди са го купували много хора, обезверени от нелечими заболявания.

Още предишния септември смолянската полиция стартира инспекция по сигнал, че в локален хотел действа медицински център, в който се лекуват тежко заболели чужденци. Заведението нямало нито регистрация за сходна активност, а методите били повече от съмнителни. Покрай хотела се размириса,когато двама англичани починаха в границите на една седмица.

Прокуратурата в Смолян обаче спря досъдебните производства за гибелта на 62-годишния Стивън Едуард Калиган и 59-годишния Тимоти Джеймс Рупел. Мъжете били заболели от рак в финален етап. Единият страдал от израстък на белите дробове, а другият – на костите.

Инфо: вестник Стандарт

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР