Мъжът е хванат, докато се е хранил с продуктите, които

...
Мъжът е хванат, докато се е хранил с продуктите, които
Коментари Харесай

Рецидивист обра детска градина във Варна

Мъжът е заловен, до момента в който се е хранил с продуктите, които е откраднал. Рецидивистът е нахлул в детска градина във Варна, като е разрушил на кухнята, с цел да стигне до питателните артикули. На идната заран домакинът на детската кухня вижда, че липсват 29 бутилки олио и 5 литра почистващ препарат.
„ Колежката е видяла, че вратата е разрушена. Пред стълбите е намерила един пакет кайма, което ѝ алармира, че има кражба”, разгласи зам.-директорът „ Ученическо и столово хранене” - Варна Добринка Йорданова, представена от Нова.

Освен каймата, липсват и 29 бутилки олио от детското заведение. „ Бяхме потресени! Това въпреки всичко е детска градина. Храним дребни деца. Това е посягане върху нашите деца”, добави още Йорданова.

След инспекция на полицията се открива, че не липсват единствено олио и кайма. „ Установи се, че са взети и два почистващи препарата - вид веро, и две чепки банани”, изясни зам.-директорът на „ Ученическо и столово хранене” във Варна.

Няколко часа след обира полицията задържа нарушителя, той е на 20 години, към този момент прочут на Министерство на вътрешните работи. За една вечер той е обрал въпросната детска градина и апартамент. От жилището си е присвоил музикална уредба.

Хранителните артикули са били върнати по-късно в детската градина, а мъжът е хванат, до момента в който закусва с откраднатото, споделяйки го с другари.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР