Мъж заля приятелката си с киселина, но вместо да го

...
Мъж заля приятелката си с киселина, но вместо да го
Коментари Харесай

Мъж заля приятелката си с киселина, но тя му прости и дори му се врече

Мъж заля приятелката си с киселина, само че вместо да го осъди, тя му елементарни и даже се омъжи за него,  оповестява английския Daily Mail.

Заради случая преди време Берфин Йозек едвам не губи зрението си.

23-годишният Казим Селтик залял обичаната си с киселина след раздялата им през 2019 година Малко преди нападението младежът споделил на момичето, че тъй като той не може да я вземе, никой няма да може, съобщи през днешния ден.бг.

Йозек оцеля и алармира за нападателя в полицията. Тогава Селтик бил задържан, само че по-късно стартира да й написа и да моли за амнистия. Жертвата даже в един миг отдръпна изказването си с аргумента, че се обичат, и на нея й е неловко, че той лежи в пандиза.

Въпреки опитите да бъде освободен от наказателна отговорност, Селтик бе наказан на 13 години и шест месеца затвор.

Но измененията в закона, съчетани с нововъведенията в региона на ковид, разрешиха на младежа да излезе от пандиза по-рано и да мине към пробация. След освобождението му Селтик предложи брак на Йозек и тя се съгласи, оповестява БГНЕС.

Семейството на момичето обаче твърдо не поддържа брака им. „ Тя се омъжи без наше познание. Борих се за нея дълги години, само че в този момент всичко беше на вятъра “, сподели татко й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР