Мъж в Южна Корея беше арестуван за късно нощно нападение

...
Мъж в Южна Корея беше арестуван за късно нощно нападение
Коментари Харесай

Мъж от Южна Корея нападна продавачка в магазин, който смяташе за феминистка

Мъж в Южна Корея беше задържан за късно нощно нахлуване против служителка в разбъркан магазин, откакто си намерения, че тя беше феминистка.

Кадри от видеонаблюдение демонстрират по какъв начин мъжът на към 20 години влиза в магазина в югоизточния град Джинджу след среднощ и удря и рита дамата. < /p>

Той също по този начин атакува различен клиент, на към 50 години, който се опита да се намеси.

Полицията сподели той беше нападнал дамата, тъй като имаше къса коса, и по тази причина допусна, че е феминистка.

" Тъй като имаш къса коса, би трябвало да си феминистка. Аз Аз съм мъжки шовинист и считам, че феминистките заслужават да бъдат нападани “, сподели й той, съгласно мнения на полицията, докладвани от вестник Korea Herald.

Той продължи нападението му, до момента в който не беше спрян от пристигналата на място полиция. Властите споделиха, че той е бил в пияно положение и преди този момент е бил диагностициран и лекуван за шизофрения.

Защо дамите в Корея си връщат късите коси Необясними всеобщи намушквания с нож разстройват Южна Корея

Сред стопански напредналите страни Южна Корея постоянно е класирана като една от най-лошите за работещите дами, с неприятно тъждество сред половете.

Антифеминистките усеща също се усилиха през последните години - изключително измежду младите мъже, които считат, че са били ощетени от противоположната дискриминация.

След нападението в петък дамата, на към 20 години, е получила съществени пострадвания на ухото и връзките, само че не е била в животозастрашаващо положение, сподели полицията. Намесилият се клиент също е получил фрактури на лицето и рамото, откакто е бил ударен със стол.

Полицията сподели, че е подала заповед за задържане в неделя на хипотетичния причинител.

Жени с къса, подстригана коса са били цел на офанзиви и преди в Южна Корея - където доста мизогинистични коментатори свързват прическата с феминизма, термин, който е бил приравнено на човекомразка.

През 2021 година вирусна акция за взаимност видя дами да демонстрират късите си прически в отбрана на олимпийски стрелец с лък, спечелил няколко златни медала медали на Игрите в Токио, само че получи проливен дъжд от обиди онлайн поради късата си коса.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР