Мъж в неадекватно състояние е видян тази нощ в Пловдив.

...
Мъж в неадекватно състояние е видян тази нощ в Пловдив.
Коментари Харесай

Залитащ мъж падна по средата на улица в Пловдив, колите го заобикалят ВИДЕО

Мъж в несъответстващо положение е забелязан тази нощ в Пловдив. Камера за видеонаблюдение е уловила, по какъв начин незнайният се движи, залитайки по улица в града. В един миг индивидът падна на павираната настилка и известно време лежи неподвижно. През това време няколко автомобила заобикалят " трудността ", само че никой не стопира да помогне. Мъжът споделил фрагментите в обществената мрежа счита, че евентуално се касае за пиене и добавя: „ Това не оправдава редица коли, които умерено подминават, очевидно човек в потребност. “

Ето какво написа Светослав Енчев:

„ Ще оставя един клип тук и дано всеки самичък си направи равносметка, какъв брой сме се отчуждили като хора. Как някъде оставихме и забравихме човещината, добрината, емпатията...? Това е един елементарен образец, в случай че инцидентно паднете... та даже и на пътя/шосето от инфаркт, инсулт или каквото и да е друга причина. Тук е пиене, само че това не оправдава редица коли, които умерено подминават, очевидно човек в потребност.

Хората са доста, само че индивидите останаха малко!

Човека лежи 14 мин. Клипа е единствено, когато има придвижване. “

„ Поне на 112 нямаше ли кой да звънне?! Аз не бих го оставила, даже и да е пийнал. На земята лежи човек, а какъв брой коли го подминаха... не сме хора!, “ написа жена.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР