Мъж в Индия е убил собствената си съпруга чрез ухапване

...
Мъж в Индия е убил собствената си съпруга чрез ухапване
Коментари Харесай

Мъж уби жена си с кобра

Мъж в Индия е умъртвил личната си брачна половинка посредством захапване от кобра и е наказан за действието си от управляващите в страната. Сурадж Кумар бил задържан предходната година, откакто жена му Утра умряла от змийска отрова.

Разследването потвърдило, че Сурадж пуснал кобра в леглото на брачната половинка си, до момента в който тя спяла през нощта, оповестява BBC, представени от dariknews.bg. 25-годшната жена била открита мъртва на сутринта от фамилията си. Те заподозрели брачна половинка, който ги тормозил за зестра. Само седмица по-рано Утра била ухапана от друга змия, само че съумяла да се възвърне.

Полицията съобщи, че следствието сочи, че точно брачният партньор стои зад двете змийски покушения. Арестуван е бил и различен мъж, който му оказал помощ да си набави влечугите. По-късно той станал очевидец по случая и оказал помощ на проверяващите да съберат пъзела на убийството.

Прокуратурата е поискала смъртна присъда за Сурадж Кумар. Вместо това съдията по делото е постановил двойна доживотна присъда за приетия палач, който би трябвало да заплати на околните на жертвата към 6 500 $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР