Мъж, управлявал БМВ, направи нещо недопустимо на пътя.Прокурор при Софийска

...
Мъж, управлявал БМВ, направи нещо недопустимо на пътя.Прокурор при Софийска
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор, причинил катастрофа с пострадал, се изправя пред съда

Мъж, управлявал БМВ, направи нещо неприемливо на пътя.

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против 35-годишен мъж, карал след приложимост на наркотични субстанции и предизвикал злополука с потърпевш, оповестиха от държавното обвиняване.

На 25.07.2021 година към 14,00 ч., обвиненият К.Т. управлявал лек автомобил марка  " БМВ "  по бул. " Рожен "  в гр. София, когато нарушил закона за придвижване по пътищата като превишил допустимата скорост за придвижване от 50 км/ч -  той карал със 104 км/ч.

Заради високата скорост не съумял да спре своя автомобил и блъснал автомобила на С.В. По несъобразителност му предизвикал междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на няколко ребра, написа novini.bg.

Пристигналите на място служители на реда създали " Дръг тест 5000 "  на К.Т., който посочил, че обвиненият е карал след приложимост на кокаин. Той отказал да даде проба за проучване в болница.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са събрани голям брой доказателства за виновността на обвинения.

Делото против К.Т. продължава в Софийски областен съд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР