Мъж, убил жена си по особено жесток начин, ще бъде

...
Мъж, убил жена си по особено жесток начин, ще бъде
Коментари Харесай

Съдят инвалид, заклал жена си в София, а тя се оказала...

Мъж, умъртвил жена си по изключително нечовечен метод, ще бъде изправен пред съда, оповестяват от Софийската градска прокуратура.

Престъплението е от 25 март м.г. Двамата живеели с спорове и кавги, които постоянно прераствали във физическо принуждение, съобщи Блиц.бг.

Насилникът била дамата, а жертвата - брачният партньор ѝ, оповестяват още от прокуратурата.

В моменти на експанзия даматачесто вземала нож и заплашвала брачна половинка си. Бутала го на земята, заключвала го в дома им, вдигала кавги, в случай че той беседва с други хора. Обвиняемият бил с няколко инфаркта и инсулта и се нуждаел от помощ.

Жената била с тежка меланхолия и неуравновесеност, диагностицирани от доктор. Мъжът ѝ пък развил продължителен стрес, безсилие, изтощение и уязвимост.

На 25 март мъжът и жена му били в дома си в столичния кв. " Младост ". Той желал да излезе, с цел да си купи вестник и кафе, само че тя му забранила. Взела ключовете му и го затворилав жилището. Към 07,50 ч. се върнала назад и се насочила нападателно към него. Той ѝ споделил, че ще се обади на полиция или на сина си и взел телефон.

Това разгневило брачната половинка, тя изтръгнала телефонната слушалка от ръцете му, изскубнала кабела на телефона, блъснала го на земята, взела нож, заплашила го, че ще почине и протегнала ръка към него. Двамата се сборичкали, като мъжът съумял да вземе ножа.

Афектиран, той почнал да дупчи жена си по лицето, шията и гърдите.

Въпреки раните си брачната половинка му съумяла да излезе от жилището, позвънила на съседи за помощ, след което паднала и умряла на площадката сред стълбите.

Съдебните медици преброили 9 пробождания с нож по тялото ѝ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР