Мъж уби 5 човека и се самоуби в КалифорнияМъж откри

...
Мъж уби 5 човека и се самоуби в КалифорнияМъж откри
Коментари Харесай

Мъж уби 5 човека и се самоуби в Калифорния

Мъж умъртви 5 индивида и се самоуби в Калифорния
Мъж откри пукотевица в Бейкърсфийлд, Калифорния убивайки 5 индивида, в това число жена си, преди да се самоубие, оповестиха от локалната полиция.

Все още не е ясно какво е предизвикало експлоадирането на стрелеца, оповестиха от Ен Би Си, само че е евентуално да има връзка сред стрелеца и жертвите му.

Стрелецът се е самоубил, откакто един от служителите на реда се е доближил до него, оповестяват от полицията.

6 индивида са мъртви, а полицията разполага с 5 местопрестъпления и много очевидци.

Властите са получили първия сигнал към 17:20 локално време, твърди лейтенант Марк Кинг от шерифския офис в Кърн Кътнри. Трима индивида в това число стрелецът и жена му се счита, че са убити пред търговски камион

В 17:34 ч. локално време управляващите са получили сигнал за мъж, който стреля на няколко километра от мястото на първия сигнал, заяви Кинг.

Петнайсет минути по-късно колата на жена, в която е било и нейното дете е била открадната до момента в който те са били в нея, само че майката е съумяла да убеди стрелеца да ги пусне и да вземе колата, сподели още лейтенанта, като добави, че дамата и детето са се отървали без пострадвания.

"Заподозреният се е самоубил", споделиха от полицията по време на конференцията и прибавиха, "съпругата му също е мъртва".

Според силите на реда следствието може да отнеме дни, защото има най-малко 30 очевидци, които би трябвало да бъдат разпитани, също така би трябвало да се прегледа и камерата на служителя на реда, който е бил най-близо до стрелеца.

"Много е извънредно да имаме 6 убити в един инцидент", обявиха от полицията, като по-късно прибавиха "изглежда това стартира да се приема за нормално". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР