Мъж уби 28-годишна жена в истанбулския квартал Аташехир със самурайски

...
Мъж уби 28-годишна жена в истанбулския квартал Аташехир със самурайски
Коментари Харесай

Изверг закла жена със самурайски меч в Истанбул

Мъж умъртви 28-годишна жена в истанбулския квартал Аташехир със самурайски меч и призна в показанията си пред полицията, че е избрал жертвата случайно, тъй като считал, че е „ беззащитна ".
„ Излязох от къщи с меча с желанието да убия някого. Мъж може да се съпротивлява със мощ, по тази причина взех решение да убия жена “, декларирал 27-годишният Джан Гьоктуг Боз пред служителите на реда, откакто умъртви 28-годишната Башак Ченгиз.
Кадри от видеонаблюдение на убийството демонстрират, че Боз е чакал на ъгъла, до момента в който Ченгиз е вървяла по улицата, преди ненадейно да я нападне.
„ След това се върнах вкъщи и почистих меча “, показва Боз.
Той получавал психическа поддръжка в болница в продължение на пет години поради корист с опиати, само че не е посещавал доктор през последните три години.
Полицията откри надписи на стените на жилището му, които гласят: „ Докато се опитваш да избягаш от патрони, бягай на зигзаг “ и „ Никой не умира от анадолската страна на Истанбул “.
Убийството провокира яд в цялата страна, като доста дами споделят, че на никое място не е безвредно за тях. Насилието над дами е дълготраен проблем в Турция.
Само през октомври 18 дами са били убити от мъже, а 19 са починали при подозрителни условия в страната, съгласно платформата „ Ще спрем убийството на дами “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР