Мъж стреля срещу полицаи в заветското село Брестовене, съобщиха от

...
Мъж стреля срещу полицаи в заветското село Брестовене, съобщиха от
Коментари Харесай

Мъж стреля срещу полицаи в заветското село Брестовене

Мъж стреля против служители на реда в заветското село Брестовене, оповестиха от полицията. На територията на региона се организира спецакция.

Сигналът за мъж, който стреля с револвер в централната част на заветското село е получен към 11:00 часа. При осъществената инспекция от трима полицейски чиновници е открито, че се касае за 67-годишен.



Той е открит в дома си.
След отправено предписание да излезе и да съобщи газ-сигналното оръжие, мъжът отхвърля и отправяйки закани за ликвидиране , насочва револвера против униформените и създава изстрел. Малко по-късно е арестуван.

В хода на акцията по улица „ Хаджи Димитър “ в Разград е спрян автомобил, ръководен от 67-годишен мъж. Пробата му с дрегер отчела съществуване на алкохол 0,58 промила .

При осъществена спомагателна инспекция е открито, че лидерът кара, откакто е осъждан за шофиране след приложимост на алкохол над 1,2 промила.

По данни за нелегално добити дърва са осъществени претърсвания в частни парцели в село Острово и Кубрат . В парцела на 54-годишен мъж са открити 8 кубика дървесина без контролна горска марка и документи за генезис.  Други осем кубика цер са открити в къщата на 59-годишен кубратчанин.



Два търговски обекта,
намиращи се в Цар Калоян, също са тествани в хода на акцията. За установените нарушавания са формирани два акта от чиновници от НАП-Варна, Офис Русе „ Главна Дирекция Фискален Контрол “.

12 КПП-та бяха построени с от екипи на " Жандармерия ", " Охранителна " и " Пътна полиция " със задачата да реализират цялостен надзор над автомобилния поток.

В хода на интервенцията по противопоставяне на битовата престъпност бяха тествани 323 души и 253 моторни транспортни средства. За установени нарушавания са формирани 10 акта и 74 фиша. Профилактираните лица от дейния престъпен контингент са 19. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР