Мъж след скандал и бой с бутилки в първите минути

...
Мъж след скандал и бой с бутилки в първите минути
Коментари Харесай

След смъртта на мъж от Хасково: Каква е причината за инцидента? 


Мъж след скандал и пердах с бутилки в първите минути на 2023 година в Хасково.

“Имаше едно умерено дежурство. В 5:35 часа сутринта са докарани двама мъже на 37 година и на 38 година, които са били с повърхностни рани на лицето и ръцете. След обработка в незабавното поделение от дежурния екип те са ориентирани за хирургическа обработка. Минути по-късно единият от пациентите изпада в клинична гибел. Дежурният доктор в хирургичното поделение оказва първа помощ - реанимация в цялостния и размер, само че все пак не се възвръщат виталните функционалности на пациента ”, съобщи зам. шефът на МБАЛ-Хасково доктор Иван Иванов.

Той акцентира, че тече съдебно-медицинска, при която ще се откри каква е повода за гибелта.

“Към момента, това което ние знаем, е че не би могло пострадването с бутилка, да докара до летален излаз ”, сподели Иванов.

До случая се е стигнало след сдърпване сред компания, чествала в апартамент в квартал „ Бадема “. Компания от трима другари се събират, с цел да посрещнат Нова година. След изпито солидно количество алкохол и използвани опиати сред тримата поражда скандал, който прераства в сборичкване. Единият от тримата чупи бутилка, с която атакува другите двама в компанията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР