Мъж, родом от САЩ , но живущ в Обединеното кралство

...
Мъж, родом от САЩ , но живущ в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Баща на 160 деца разказа за оплождането на десетки жени от цялата планета

Мъж, родом от Съединени американски щати, само че живущ в Обединеното кралство стана татко на 160 деца , с цел да помогне на дамите от цялата планета, които мечтаят за майчинство . Това оповестява The Sun.

51-годишният мъж, който употребява псевдонима Самотният Джо (Lonely Joe), разкри, че забременява дами, които изпитват усложнения при зачеването на дете с сегашен сътрудник, брачен партньор или другар, с който имат връзка. За да направи това, той или прави непосредствено секс с тях , или става донор на сперма.



Десетки клиентки намират Джо в интернета и се договарят за изискванията на забременяване. Дори в случай че дамата, която е помолила за помощ, избира естествения способ на забременяване, мъжът разисква с нея всички детайлности за половия акт, тъй че, както той споделя, да не надвишават бизнес съдействието.

Някои дами избират да останат анонимни, а американецът им изпраща сперма по пощальон. Според мъжа той е станал донор за жителките на Америка, Англия, Аржентина, Сингапур и Филипините . Самотният Джо добави, че търсенето на услугите му се е нараснало по време на пандемията, когато формалните банки за сперма са били изправени пред сериозен дефицит на биоматериал.

Джо твърди, че има минимум 160 деца, най-малко 60 от които е виждал персонално . С останалото поколение той поддържа контакт от разстояние.



По-рано беше обявено, че Кайл Горди, 30-годишен донор на сперма от Съединените щати, има 46 биологични деца, а след пътуването си до Обединеното кралство и Европа той ще стане татко за 55-ти път. Според мъжа той постоянно е мечтал да има деца, само че не е желал да влиза във връзка, защото е бил отхвърлен от високия % на разводите и отговорността, обвързвана с моногамията.

Източник: The Sun


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР