Мъж роди здраво бебе с цезарово сечение 9 месеца след

...
Мъж роди здраво бебе с цезарово сечение 9 месеца след
Коментари Харесай

Бум! За Пръв Път В Историята: Мъж Роди Здраво Бебе!!! Вижте Само Какво Го Е Сполетяло Точно Преди 9 Месеца!

Мъж роди крепко бебе с цезарово сечение 9 месеца след похищение от извънземни!

В дребното южноафриканско градче Розета се е случило същинско знамение! 37-годишният незает Сидни Уилям Бъкстон е станал първият мъж в историята, които е родил крепко бебе, предава WNDR. Шокът надалеч не свършва до тук!

Бъкстон е диагностициран шизофреник, които твърди, че е бил отвличан от извънземни тъкмо 9 месеца преди раждането. Мъжът е подал формален отчет в полицията, където са го сметнали за вманиачен.

Интересното е, че мъжът е роден със синдром на андрогенна активност – положение, което хипотетично би му разрешило да развие и яйчници дружно с мъжките репродуктивни органи.



" Все още не можем да си разбираем по какъв начин е станало! Даже и пациентът да е развил яйчници в тялото си, достъпът до тях би бил неосъществим – той няма женски полови органи! " , споделя изумения доктор Крузбърг!

Сидни е родил с цезарово сечение крепко момченце! Детето към този момент е предадено на обществените служби, защото родителят е присхически неустойчив.

От болничното заведение в година Питърмарицбург разпространиха фотография на бебето.

Лицето на новороденото наподобява много необичайно, забележете челото:



Изумителната история взриви форумите на уфолозите, а една от водещите теории е, че бебето е извънземен хибрид./BRADVA.BG

сн. са илюстративни
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР