Мъж отмъкна дамска раница, закачена на люлка в град Каспичан

...
Мъж отмъкна дамска раница, закачена на люлка в град Каспичан
Коментари Харесай

Мъж отмъкна чанта от детска площадка

Мъж отмъкна дамска раница, закачена на люлка в град Каспичан и след това я укри на скрито място, в шубраци. За негов шанс парите и движимостите в чантата се оказали под размера на две минимални заплати и по този начин се измъкнал единствено с санкция 180 лв. /чл.218б от НК/.

Вместо да ги заплати и премълчи обаче, В.К. обжалвал наказателното разпореждане със глобата, само че Районният съд в град Нови пазар е удостоверил административното наказване. Към него е добавил и дължими още 80 лева на ОДМВР Шумен за юрисконсултско заплащане.

Мъжът се опитал да потвърди пред съда, че през юни предходната година единствено е забелязал самотна дамска чанта, прибрал я и щял да я съобщи, когато някой я потърси. Видеокамери в региона обаче го издали, че е откачил чантата от люлката и с автомобила си я превозил до шубраци, където я укрил. После отново се върнал на детската площадка, където към този момент имало униформени. Когато му обяснили, че всичките му дейности са запечатани на видео, той предал непринудено непознатата чанта.

Вътре имало 20 лева, златен пръстен и позлатено синджирче с медальон, всичко на обща стойност 160 лв..
" Късметлията " може да апелира и пред Административен съд в Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР