Мъж от турски произход се е предал на полицията в

...
Мъж от турски произход се е предал на полицията в
Коментари Харесай

Ново зверство: Турчин закла в парк 15-годишна, която прошепна само Умирам, умирам пред потресени очевидци

Мъж от турски генезис се е предал на полицията в Германия, откакто е наръгал 15-годишно момиче в град Фирзен. Момичето е почитало, а тялото ѝ е намерено в парк в центъра на града, оповестява „ Дойче веле “, представено от " Флагман ".  

25-годишният мъж е задържан по съмнение, че е направил закононарушението. Той бил разгласен за търсене, откакто е пропуснал полицейска инспекция. По-късно самичък се е явил в полицията. Заподозреният е бил прочут на полицията. Разследва се дали е бил забъркан в нападението с нож в парка „ Казино гардън “. Не е ясно каква е връзката му с жертвата.  

Убитата е 15-годишна румънка. След като е била наръгана е била откарана в болница, само че там е умряла от раните си. Все още не е ясно дали тя е имала двойно поданство   Бездомници от парка разказали, че във съдбовния ден тя отишла при тях с думите: „ Умирам, загивам “ на немски и по-късно се строполила на земята. Те повикали полицията.  

„ Това, което се случи през днешния ден във Фирзен е шокиращо. Потресен съм от обстоятелството, че млада жена е била нападната съдбовно в публичен парк, съобщи вътреешният министър на Северен Рейн-Вестфалия.   Първоначално от полицията оповестиха, че търсят мъж със „ сверноафрикански външен тип с лъскава черна коса “. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР