Мъж от Тексас се твърди, че е направил 1,76 милиона

...
Мъж от Тексас се твърди, че е направил 1,76 милиона
Коментари Харесай

Твърди се, че мъж от Тексас е спечелил 1,76 милиона долара от търговия с вътрешна информация, като е подслушвал работни разговори на съпругата си

Мъж от Тексас се твърди, че е направил 1,76 милиона $ от търговия с вътрешна информация, като е подслушвал няколко диалога на брачната половинка си от работа от у дома за обединение, съгласно Комисията за скъпи бумаги и тържища.

Тайлър Лоудън от Хюстън е чул брачната половинка си, управител по сливания и придобивания на BP, да разисква придобиването от компанията на TravelCenters of America Inc. и е купил 46 450 акции от акциите на последния преди оповестяването на 16 февруари 2023 година, сподели SEC в известие за вести. Съпругата на Лудън не е знаела, че брачният партньор й е купил акциите.

Лудън, на 42 години, продаде акциите си след известието, което докара до съвсем 71% растеж на акциите на TravelCenters, което го направи облага от 1,76 милиона $.

„ Твърдим, че господин Лоудън се е възползвал от изискванията си на отдалечена работа и доверието на жена си, с цел да завоюва от информация, за която е знаел, че е поверителна “, сподели Ерик Вернер, районен шеф на офиса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР