Мъж от Пловдив вече трети ден е в неизвестност. Близките

...
Мъж от Пловдив вече трети ден е в неизвестност. Близките
Коментари Харесай

Мъж от Пловдив е в неизвестност от три дни

Мъж от Пловдив към този момент трети ден е в неопределеност. Близките на 78-годишния Симеон Гавраилов търсят съдействието на медиите за откриването на безследно изчезналия мъж. Призовават се всички, които имат информация за него да се обадят на тел. 112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи.

В края на предходната седмица пенсионерът е постъпил по неотложност в УМБАРЛ "Свети Георги ". Във вторник той е напуснал болничното заведение през длъжностен вход, като е употребявал че чиновник на болничното заведение е излязъл преди него. Носел е дребна торбичка с багаж. Камерите в болничното заведение са запечатали излизането му и съгласно записа той потегля към близката спирка на Пещерско шосе. Това споделя синът му Георги пред TrafficNews.bg, като моли за помощ при издирването му.

Симеон Гавраилов е висок към 1,60 см, слаб с побеляла коса. В деня на изгубването си е облечен със сини дънки и синя тениска. "Той е доста добросърдечен и доверчив като дете. Леко е объркан и елементарно се доверява " споделя Георги Гавраилов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР