Мъж от Оклахома използва компютърните си умения, за да измами

...
Мъж от Оклахома използва компютърните си умения, за да измами
Коментари Харесай

Мъж от Оклахома хакна правителствен сайт за търгове, за да купи коли за долар

Мъж от Оклахома употребява компютърните си умения, с цел да измами чичо Сам, като хакна уебсайт за държавни търгове, с цел да понижи цената на транспортни средства и бижута, за които сполучливо наддаваше от хиляди долари надолу до един $, споделиха федералните прокурори.

Евън Джеймс Коукър, 41, се призна за отговорен в телеграфна машинация в скица, включваща онлайн търгове, провеждани от Администрацията на общата работа за изпращане на остатък, конфискувани или иззети активи, държани от държавното управление, съгласно Прокуратурата на Съединени американски щати в Минесота.

Търговете се организират онлайн посредством сървъри в Игън, Минесота, означи прокурорът на Съединени американски щати Андрю Лугър.

Издаване.

В последна сметка Коукър наддаваше и завоюва 19 продукта от търга, плащайки лъжливо единствено $1 за всеки, в това число Ford Escape Hybrid от 2010 година, за който той предложи $8327; пикап Ford F550, за който той наддаде $9 000, и Chevrolet C4500 Box Truck, за който Коукър се беше записал да заплати $22 700.

Коукър се призна за винове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР