Мъж от Хюстън е дочул съпругата си, работеща от вкъщи,

...
Мъж от Хюстън е дочул съпругата си, работеща от вкъщи,
Коментари Харесай

Мъж от Тексас е спечелил 1,76 милиона долара от търговия с вътрешна информация, като е подслушвал бизнес разговори на съпругата, казва Министерството на правосъдието

Мъж от Хюстън е дочул брачната половинка си, работеща от у дома, да приказва за бизнес и е употребявал тази информация, с цел да завоюва над 1,7 милиона $ в скица за търговия с вътрешна информация, споделиха федералните управляващи.

42-годишният Тайлър Лоудън се призна за отговорен в четвъртък за машинация с скъпи бумаги за покупка и продажба на акции въз основа на детайлности, събрани от бизнес диалозите на брачната половинка му, до момента в който и двамата работеха от у дома. Той завоюва 1,7 милиона $ от договорката, само че се съгласи да се откаже от тези облаги, заяви Министерството на правораздаването в известие за вести.

Нещата можеше да се развият по различен метод, в случай че Лоудън или брачната половинка му бяха решили да работят от, добре, офисът.

случай, заведен от SEC.

" Ние твърдим, че господин Loudon се е възползвал от изискванията си на отдалечена работа и доверието на жена си, с цел да завоюва от информация, за която е знаел, че е поверителна, " сподели Ерик Вернер, районен шеф на районния офис на SEC във Форт Уърт....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР