Мъж от Гърция е имал билет за злополучния полет в

...
Мъж от Гърция е имал билет за злополучния полет в
Коментари Харесай

2 минути закъснение спасили грък от злополучния полет в Етиопия

Мъж от Гърция е имал билет за злощастния полет в Етиопия и е бил единственият, който не се е качил на борда. Той споделя, че е можело да бъде на борда на самолета, който се разруши в неделя, само че е дошъл с две минути по-късно.
 
„ Бях гневен, тъй като никой не ми оказа помощ да стигна до гейта в точния момент ”, показа Антинис Мавропулос във Фейсбук в пост озаглавен „ Моят благополучен ден ”. Той качи и фотография на билета си.
 


Мавропулос е началник на Международната асоциация за твърди боклуци е трябвало да пътува до Найроби, с цел да участва на годишната конференция на Организация на обединените нации, съобщи Атинската новинарска организация. Той е трябвало да е на борда на самолета, само че е дошъл на гейта две минути откакто е затворил. Той е запазил билет за по-късен полет, само че екипа на летището не му е разрешил да пътува.
 

„ Те ме заведоха до полицейското ръководство в летището. Един служител на реда ми сподели да не се съпротивлявам, а да се апелирам на Бог, тъй като съм единственият човек, който не се е качил на полет Едноличен търговец 302, с който е изгубена връзка ”, сподели Мавропулос.-->
 
Летищните управляващи са обяснили, че желаят да му зададат няколко въпроса, тъй като той е бил единственият пасажер, който е имал билет за полета, само че не е бил на борда. „ Те споделиха, че не могат да ме пуснат, без да ревизират моята еднаквост още веднъж, както и повода, заради която не съм се качил на борда ”, написа гъркът.

 

На борда на чисто новия аероплан е имало хора с паспорти от повече от 30 страни. Той е бил закупен през ноември предходната година и е бил от същия вид като този, който се разруши през октомври след политане от Джакарта и умъртви 189 хора на борда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР