Мъж от Флорида, заснет на видео, за който се твърди, че инжектира химически агент под вратата на съседа, разболявайки семейство с бебе

...
Мъж от Флорида беше арестуван и обвинен в инжектиране на
Коментари Харесай

Мъж от Флорида беше арестуван и обвинен в инжектиране на химически агент със спринцовка под вратата на апартамента на съседа си, полиция например акт на побой, за който се твърди, че е заснет на видео, което беше публикувано тази седмица.

Xuming Li, 36, беше видян да инжектира течност под вратата на съседно семейство в Oxford Place в Tampa Palms ""на няколко пъти, “ според полицейски доклад. Течността е дала положителен резултат за наркотиците метадон и хидрокодон.

Метадонът и хидрокодонът се използват за лечение на болка. Страничните ефекти и за двата наркотика могат да включват безпокойство, болка в стомаха, повръщане, затруднено дишане, дразнене на кожата, болка в гърдите, диария, халюцинации и припадък, според клиниката Майо.

Умар Абдула инсталира скрита камера извън своя апартамент, след като усетил миризма на химикали в дома си и 10-месечното му бебе започнало да повръща, съобщи филиалът на NBC в Тампа WFLA. може да определи причината за миризмата, според доклад на полицейското управление в Тампа.

Наблюдателни записи показват съседа на Абдула от долния етаж, Ли, да инжектира течност през вратата на апартамента си. Според WFLA Ли преди това се е оплаквал от шума на Абдула.

„Дори по време на война най-лошите врагове не атакуват противника, другата страна, с химикали“, каза Абдула пред WFLA.

Абдула, съпругата му и детето им са страдали от задух и дразнене на очите и кожата от вдишване на химикалите в продължение на повече от месец, според полицейския доклад.

По време на разследването на дома, полицай, който е бил изложен на химикалите, също е имал дразнене на кожата и е получил медицинско лечение.

Ли беше арестуван на 27 юни и обвинен в едно престъпление, утежняващо преследване, три обвинения за разпръскване на химически агент и едно обвинение за притежание на контролирано вещество. Той също беше обвинен в побой срещу служител на реда за излагане на служител на химикалите.

Асоциацията на етажната собственост Oxford Place at Tampa Palms подаде жалба срещу Ли на 19 юли в тринадесетия съдебен окръжен съд, за да предостави окончателна присъда за изгонване.

Асоциацията твърди, че Ли е нарушил договора си, когато се твърди, че е инжектирал химикали в блока на съседа си, карайки жителите да се чувстват несигурни.

Асоциацията също така иска от съда да разреши забрана, изискваща от Ли „незабавно да спре и да се откаже от всякакъв тормоз, заплахи за физическо насилие, нападение, побой, сплашване и качество на живот“, както и да плати 50 000 долара обезщетение и адвокатски хонорари на асоциацията.

Тази статия първоначално беше публикувана на NBCNews.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР