Мъж от Джорджия казва, че неговият празен имот под наем

...
Мъж от Джорджия казва, че неговият празен имот под наем
Коментари Харесай

Имот под наем на собственика на жилище в Джорджия, конфискуван от скуотери, докато той се грижеше за болна жена: `Много разочароващо`

Мъж от Джорджия споделя, че неговият празен парцел чартърен е бил иззет от скуотери, до момента в който той се е грижил за болната му брачна половинка и измъкването им при рестриктивните мерки на съществуващите закони е изключително предизвикателно.

„ По принцип тези хора пристигнаха в петък, нахлуха в къщата ми и реалокираха всичко с U-Haul техните неща вътре. Това е разочароващо. Много е разочароващо. Дори не мога да дремя “, сподели сътрудникът за недвижими парцели Пол Калинс пред WSB-TV в Атланта.

Инцидентът се разиграл в окръг Декалб отвън Атланта, където се намира казусът продължава да визира тежко жилищните региони в щата Пийч.

Собственикът на жилище в Джорджия Пол Калинс сподели пред WSB-TV в Атланта, че неговият парцел чартърен е бил високомерен от скуотери. (Fox News/ Гети). седмица, той допуска, че реклама, която е разгласил за парцела онлайн, е принудила скуотърите да се реалокират и да го поемат.

Впоследствие те смениха ключалките и показаха на полицията ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР