Мъж от Бургас буквално бе шокиран от организацията на движението

...
Мъж от Бургас буквално бе шокиран от организацията на движението
Коментари Харесай

Бургазлия шашардисан от кръстовище в Пловдив: Това е най-абсурдното място в България!

Мъж от Бургас безусловно бе шокиран от организацията на придвижването и държанието на водачите на едно от най-натоварените кръстовища в Пловдив – прелезът на „ Пещерско шосе “ с бул. „ Копривщица “.  Той е следващият посетител на града, който остава учуден по какъв начин минават коли, пешеходци и велосипедисти през кръстовището – на магия.
Прочетете още
След като е минал, той е паркирал колата и се е върнал, с цел да снима в какво е взел участие.

„ Най-абсурдното място. Някаква ненормално работа  е това, някой би трябвало да се погрижи… Страшно е… не могат се престоят, минават отвред и те засичат. Изскачат отвред велосипедисти и майки с колички, дето не им пука за живота на децата им.. Как се оправят тези хора… “. Тези думи са част от монолога на мъжа, а всеки пловдивчанин и минал през това кръстовище в час пик знае добре защо става въпрос.

Решение за кръстовището и към днешна дата няма. Градските управляващи чакат огромния план на НКЖИ за повдигането на жп линиите с естакада. Проектът може да стартира да се извършва през 2025 година, само че към момента финансирането му не е обезпечено. 

Когато се издигнат жп линиите изпод ще бъде направено кръгово кръстовище, през което ще се минава.  Община Пловдив имаше концепция бул. „ Копривщица “ да стане еднопосочен и в двете си страни, с цел да се избегнат тапите по прелезите, само че това по този начин и не бе въведено.
“Най-абсурдното място за шофиране се намира в Пловдив ”. Това твърди бургазлия, който е посетил града под тепетата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР