Мъж от американския щат Тексас разказа как е оцелял, след

...
Мъж от американския щат Тексас разказа как е оцелял, след
Коментари Харесай

Мъж преживя клинична смърт и изуми всички с думите си

Мъж от американския щат Тексас описа по какъв начин е оживял, откакто е изпаднал в клинична гибел, когато е бил на 17 години. Историята му предава Daily Express.

Мъжът се споделя Дъглас. Когато бил млад, той страдал от бодърствуване. В същото време Дъглас пиел огромни количества алкохол. Веднъж лекарите му предписали мощни медикаменти за безсънието, които обаче не били съвместими с алкохола.

В резултат на това, откакто изпил медикаментите, тялото на Дъглас не издържало и сърцето му спряло за няколко минути. Лекарите обаче съумели да го реанимират и да го върнат към живота.

Според мъжа през това време целият му живот минал пред очите му. След това той видял тунел пред себе си, осветлен от ярка светлина в края, която го привличала.

Дъглас си спомня, че е видял тялото си да лежи на пода, до момента в който вървял по тунела. Освен това той почувствал вътрешен мир.

Дъглас прибавя, че в края на тунела той се срещнал с Исус Христос, който му споделил, че би трябвало да се промени, с цел да „ стигне още веднъж до тук “.

В отговор мъжът не поискал да си тръгне, само че Спасителят му споделил, че „ времето му още не е пристигнало “ и че би трябвало да се върне и да опише на хората за себе си.

След това Дъглас се събудил назад в тялото си. След този случай мъжът станал мощно набожен.

Източник: fakti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР