Мъж опита да нахлуе в президентството, докато в сградата се

...
Мъж опита да нахлуе в президентството, докато в сградата се
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, опитал да нахлуе в президентството по време на срещите за служебен премиер

Мъж опита да нахлуе в президентството, до момента в който в постройката се организират съвещания с президента преди избора на длъжностен министър председател. Това се случи, до момента в който в постройката бе шефът на Българска народна банка Димитър Радев.

Мъжът на забележима възраст към 50 години пристигнал със сив автомобил " Сузики " с бургаска регистрация и спрял пред Археологическия музей. След това с мудни стъпки тръгнал към основния вход на " Дондуков " 2, опитал да отвори вратата, само че тя била заключена, заяви " ". 

Мъжът първо е спрян от НСО. Намесила се и полицията, откакто почнал да вика по шефа на Българска народна банка Димитър Радев, до момента в който излиза от постройката. След това почнал да се държи нападателно.

Въпреки първичния му отвод, мъжът е бил отведен от мястото с кола за спешна помощ. 

По-рано през днешния ден президентът връчи третия мандат за сформиране на държавно управление на " ИТН ", а от партията върнаха незабавно мандата несбъднат. Още тогава - в 11 часа, Радев разгласи, че анулира останалите си задължения, с цел да стартира консултациите с възможните служебни министър председатели незабавно. 
 Снимка: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР